Välkomna till min sida

Det var en gång en lärare som liknade barn med NPF med orkidéer. "De är otroligt svåra att sköta om, men när man får dem att blomma är de oerhört vackra"

Jag heter Camilla Björknert och jag är 40 år. Jag har sedan 1996 arbetat med barn och ungdomar med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Jag har arbetat på förskolor, korttids/fritids för barn och ungdomar med grava funktionsnedsättningar och nu det senaste åren arbetar jag i skolan. Jag arbetar där med elever med NPF samt håller i utbildningar för resurspedagoger från åk 1-åk 9.
Jag har alltid brunnit extra för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. När två av mina tre barn diagnosticerades med bl.a autistiskt syndrom och adhd så var mitt behov av kunskap omättligt. Jag beställde en massa olika böcker och jag läste allt jag kom över. Jag fastnade för Bo Hejlskov och jag kan säga att han förändrade vårt liv. Äntligen hittade jag metoder som fungerade. 2013 läste jag 30 hp autismspektrum på Linneuniversitetet i Växjö. Utöver min anställning så handleder och föreläser jag, bl.a för Region Kronobergs utbildningar på yrkeshögskolan Syd. Jag är som person flexibel och jag har såväl personal- som föräldraperspektiv. Det tror jag bidrar mycket till att jag är en person som är lätt att arbeta med. Kontakta mig gärna vid frågor eller konsultering.

Kontakta mig...

Du kan när du vill komma i kontakt med mig på adressen camilla.bjorknert@gmail.com
Jag har F-skattesedel.

"En väldigt bra föreläsning, med personligt engagemang och en hel del eftertanke.
Jag kan verkligen rekommendera er att lyssna på Camilla Björknerts föreläsning"

- Mari-Louise Ohlsson, ordförande Attention Kronoberg

"Tack Camilla för en bra föreläsning där det tas upp många spektra av NPF. Du är ju både mamma och jobbar i skolans värld. Du visar fint på hur lika men ändå olika det kan vara hos olika personer, hur det kan vara att vara mamma, syskon eller lärare och hur man kan vända sitt tankesätt. Ett par väl investerade timmar. Lycka till med föreläsandet."
- Gunilla, ordförande Attention Kalmar

Jag var iofs inte ett ”sådant” barn men jag funderade seriöst på om det gick att fixa nåt lock till spjälsängen när mina yngsta var små.
Sonen tog sig ur spjälsängen när han var 13 månader och efter det så var sömnen ett minne blott även för honom. Jag ringde tom till en barnaffär i stan som sålde barnartiklar och frågade efter den djupaste sängen de hade. Åkte in och köpte en resesäng. Den var djupare så han tog sig inte ur den. Dock sov han inte bättre för det.
Lite rolig historia när man ser tillbaka efter att någorlunda överlevt den tiden😍
... Läs merSe mindre

Visa på Facebook